Еротичната моделка се забърква във филмирана нарковойна Корица на италианския плейбой

...
Еротичната моделка се забърква във филмирана нарковойна
Корица на италианския плейбой
Коментари Харесай

Хубавица от корица на „Плейбой“ гадже с мафиот

Еротичната моделка се забърква във филмирана нарковойна

Корица на италианския плейбой избяга в Германия и се забърка в свирепа нарковойна , написа България Днес. Българката Петя Богданова, която украси празничен брой на еротичното издание на Ботуша, е в ново амплоа. Красивата брюнетка от Карлово, която от години живее и работи като модел в Милано, Италия, има нова обич зад граница и това е прочут мафиот, търсен къде ли не от полицията.

Действието не се развива в действителния живот, а в новия филм, в който нашето момиче се снима и стартира да натрупа солидна кинокариера в чужбина. Лентата се споделя „ Сляпа точка “, снима се в Германия и се продуцира от една от най-известните международни компании.

„ Говори се за мафията, разпространяването на опиати и полицията. Моята роля е на модел от Източна Европа – гадже на мафиот, която доста обича празненствата и нощния живот. Но не мога да разгадавам повече елементи “, споделя Богданова.

Във кино лентата играят известни немски артисти, фотосите са във Франкфурт. Работата по кино лентата й харесва доста, удовлетворена е и от организацията на място от страна на екипа.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР