Ернестина Шинова трепери за живота на своя любим Андрей Слабаков.

...
Ернестина Шинова трепери за живота на своя любим Андрей Слабаков.
Коментари Харесай

Ернестина трепери от страх за живота на Слабаков

Ернестина Шинова трепери за живота на своя обичан Андрей Слабаков. Евродепутатът потегли храбро към военните дейности в Украйна, с цел да подаде ръка на нуждаещите се.

Ернестина не може да скрие терзанието си и до момента в който мъжът ти е на път актрисата не стопира да се моли да се прибере жив и здрав при нея. " Споделих пост в обществените мрежи, с цел да привлека една добра сила върху цялото нещо. Бях доста обезпокоена, въпреки всичко отива там, където всички знаем какво се случва ", показа пред " България Днес " актрисата.

Преди няколко седмици хора от Болград се свързали с артистичното семейство. Оказва се, че хората там са останали без всевъзможни медицински материали и медикаменти. На ръба на силите си. локалните молят за помощ.

" Андрей съумя да закупи спринцовки, системи, медикаменти, антибиотици. Ескортира персонално до там пратката, тъй като съществуваше опция тя да бъде отклонена за другаде. Закара нещата персонално до Болград, с цел да могат хората да се лекуват. Защото там си има грипове, има си Омикрон и всевъзможни проблеми ", добавя екранната лекар Стаменова.

Освен медицински материали Слабаков съумява да събере и дарения от храна. измежду които разнородни консерви, същинско българско сирене. Натоварва всичко в бус и потегля на рискова задача. Националната работа за защита у нас, посланици от Молдова и Украйна му оказва помощ да си подсигури коридора. В последна сметка задачата завършва и Слабаков се прибра жив и здрав вкъщи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР