Ерлинг Холанд, който направи фурор през есента, сподели, че отношението

...
Ерлинг Холанд, който направи фурор през есента, сподели, че отношението
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд избра Борусия заради отношението на клуба


Ерлинг Холанд, който направи възторг през есента, показа, че отношението на Борусия (Дортмунд) към него доста оказа помощ за избора си на нов клуб. Оферти не липсваха и от по-големи клубове, само че 19-годишният норвежец избра да дебаркира на " Сигнал Идуна Парк ".

" От Борусия непосредствено ми споделиха, че имат потребност от мен като нападател - показа Холанд пред Goal.com. - " Харесваме твоя жанр и те желаеме тук при нас ", бяха думите им. Допадна ми методът, по който приказваха с мен. Това беше нещото, което ме накара да взема това решение. Прецених, че Дортмунд е точният клуб за мен. "

Бившият клуб на футболиста Ред Бул (Залцбург) прибра 20 милиона евро. Според неофициални информации от Борусия са платили още 15 милиона евро на сътрудника на футболиста Мино Райола и 10 милиона евро на бащата на нападателя - Алф-Инге Холанд, който преди време беше част от Манчестър Сити.

" Сега задачата ми е да опозная по-добре останалите футболисти и да упражнявам пълноценно. След това към този момент ще забележим - в случай че съм задоволително добър, ще играя. Но всичко би трябвало да се случва малко по малко. Самият аз знам, че имам какво да покажа и с какво да оказа помощ на тима. Засега задачите ми не са огромни, само че желая да ги осъществявам, тъй като знам, че това ще е добре за мен ", добави Холанд.

Днес следва първата контрола за Борусия (Дортмунд).
 Марио Гьотце напуща Борусия (Дортмунд) през лятото?
Марио Гьотце напуща Борусия (Дортмунд) през лятото?

Германецът не желае да одобри нов контракт с по-ниска заплата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР