Шотландецът Джон Хигинс победи с 5:4 фрейма англичанина Рони О'Съливан

...
Шотландецът Джон Хигинс победи с 5:4 фрейма англичанина Рони О'Съливан
Коментари Харесай

Джон Хигинс се наложи над Рони О'Съливан в демонстративен снукър мач, наградите връчи Васил Терзиев

Шотландецът Джон Хигинс победи с 5:4 фрейма англичанина Рони О'Съливан във втория показателен мач по снукър посред им, игран довечера в столичната зала " Левски София ", заяви Българска телеграфна агенция.

Ден по-рано О'Съливан победи с 5:3 над Хигинс в първата среща, която се организира в Пловдив.

Четирикратният международен първенец Хигинс се добра до триумфа с брейк от 92 точки в решителния девети фрейм. Преди това Хигинс водеше с 2:0, 3:2 и 4:3 фрейма, само че седемкратният международен първенец О'Съливан успяваше да изравни. В осмия фрейм той записва и единственият сенчърибрейк в мача, който бе от 127 точки - единствено на 20 от максимума от 147.

След мача Хигинс получи купата си за победител в срещата персонално от столичния кмет Васил Терзиев, който съобщи, че е бил извънредно разчувствуван да одобри в столицата двама от най-великите играчи в историята на снукъра.

" Шоуто, което сътвориха Рони и Джон, бе необикновено. Да видя такава зала, цялостна до краен лимит, накара моето сърце за затупти мощно. Благодаря на всички хора, които пристигнаха, както и на Рони и Джон. Това е една невероятна вечер ", сподели кметът Терзиев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР