Ергенки се събират под един покрив, за да напълнят новата къща

...
Ергенки се събират под един покрив, за да
напълнят новата къща
Коментари Харесай

Инфлуенсъри ще се борят за 25 хил.лева в онлайн „Биг брадър“, 


Ергенки се събират под един покрив, за да напълнят новата къща на инфлуенсърите. Александра Гърдева, която не спечели първият сезон на „ Ергенът “, само че влезе в сърцето на Виктор Стоянов, и Габриела Великова от втория сезон на сантименталното риалити ще спят в една стая.

Двете изкусителки ще се борят в ново риалити, този път онлайн, не за сърцето на мъж, а за 25 хиляди лева

„ Мечтая да запазя себе си. Да съм щастлива. Да имам две деца, прелестен мъж, огромна къща, басейн и още неща. Не одобрявам в хората маските. Най-трудния миг в предаването би ми бил, в случай че се изправя срещу доста дивотия, тъй като не знам по какъв начин да отвръщам “, споделя 35-годишната Алекс.

Шоуто ще събере на едно място най-знаменитите момчета и девойки, които имат въздействие в интернет, или другояче казано – най-известните инфлуенсъри. Сред тях са скандалните Людмил Блек, който обича да провокира с визията и езика си, и Анджела Ташева, която се прочу с това, че продава употребяваните си гащи в еротичния уебсайт „ Онли фенс “.
„ Имам доста обожатели, само че аз интерес към мъжкия пол нямам. Просто продавам бельото си. Освен че спестявам от прахуляк за пране, изкарвам и много положителни пари с това. Имам стълб у дома и доста обичам да сготвям “, показва себе си тунингованата варненка.

Котарачето Людмил не мисли, че има потребност от представяне, тъй като счита, че всички го познават. Инфлуенсърът мечтае да обиколи света и да си откри богат мъж. Сладкарят по обучение предизвика с дунапренен костюм, който прави тялото му да наподобява съвсем голо. На старта на сезона се появи с корона на главата, с цел да покаже на всички, че той е „ кралицата “.

Заедно с тях ще живеят още Ивка Бейбе, която се прочу със скандалните си изказвания на полови тематики, Димитър Марианов, който направи дует с Тото от „ СкандаУ “, първият плюс сайз модел в България – Веселка Маринова, танцьорката Елеонор, инстаграм моделът Вероника, артистът и модел Гош и други.

Тази година има няколко разлики в продукцията, като най-съществената е къщата. Музикалните реализатори Павел Колев и Ицака, които и тази година влизат в ролята на водещи, са наели парцел в луксозен комплекс, покрай Перник. Там преди живееха Алекс и Даниел Петканови, актрисата Яна Маринова, Иво Сиромахов и други родни звезди.

Домът, който ще населяват, е на два етажа,с три спални пространства, гримьорна и две големи бани. На първия етаж са ситуирани необятен хол и огромна съвременна кухня, подготвена да посрещне всяко кулинарно прелъщение. На втория етаж е обособена и стая, в която инфлуенсърите ще имат достъп до компютър, с цел да правят своите професионални и персонални задължения. Всяко помещение е оборудвано с тв приемници, които са единственият метод за връзка с продукцията. На тях участниците ще получават значими известия, санкции и задачи. Кой ще си тръгне с огромната премия от 25 хиляди лева и на каква цена, следва да разберем.

Певицата Виктория, позната като Котенцето, провокира скандал още преди да е влязла. Продуцентите са й гневни, тъй като татуираната кокона отхвърля да прекрачи прага на къщата директно преди началото на формата. Визитката й бе излъчена, само че не и влизането й в къщата. “Вики не влезе по неразбираеми аргументи и омаловажи труда на целия екип. Когато това се случи, ние имахме информация, че е поради здравословен проблем, което се оказа неистина “, коментираха разочарованите водещи и не разясниха дали ще забележим бившето гадже на сина на певицата Кали по-напред в риалитито.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР