"Ергенът" Виктор Стоянов определено е най-коментираният мъж напоследък в шоу

...
"Ергенът" Виктор Стоянов определено е най-коментираният мъж напоследък в шоу
Коментари Харесай

Появи се нецензуриран кадър с Ергенът Виктор

"Ергенът " Виктор Стоянов несъмнено е най-коментираният мъж в последно време в шоу средите. Голяма част от хората чуха едвам в този момент за него, откакто стана известен около риалити формата, където 21жени се борят за любовта му.

Всъщност Виктор е добре прочут на огромна част от светския кръг в България. Муцуната му се оказа изтъркана. Голяма част от поп и фолк певиците са го употребили като модел за клиповете си. Най-шокиращо е присъединяване му в клип на Тита, където е полугол.

Става въпрос за тоталния шлагер на Тита "Фотошоп ", който е сниман преди три години. В някои от фрагментите взе участие самият Стоянов, който без срам се демонстрира по долни дрехи пред камерите. На един от фрагментите (46-та секунда) се подава и освен това под белия бански. Нещо, което съвсем всяка жена си мечтае да зърне откогато мачаото стана част от "Ергенът ".

Виктор има много фотоси по долни дрехи в Инстаграм, по които и мацките се разтапят и наподобява той се стреми да задържи тази популярност на плейбой.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР