Ергенът силно наранил щурата Венета! Венета е сигурно най-запомнящата се от

...
Ергенът силно наранил щурата Венета!
Венета е сигурно най-запомнящата се от
Коментари Харесай

Близки на Венета от „Ергенът“ разкриха болезнена истина за нея!

Ергенът мощно наранил щурата Венета!
Венета е несъмнено най-запомнящата се от всички девойки в Ергенът и има за какво. Фурията влезе и подпука алкохола още първоначално, намерено призна, че обича да си порка и по този начин и не млъкна до през днешния ден. Виктор Стоянов намерено й симпатизира, въпреки по-скоро да гледа на нея като на щураво дете, в сравнение с жена. И това е видно и от аероплан.
 Ергенът
Венета незабавно хлътнала по Ергена, само че уви

Именно този факт обаче ще се окаже мъчителен за устата, само че сензитивна Венетка, която съумяла да хлътне по него още от първите дни. Това разкриха близки до нея хора, които споделят, че след края на шоуто тя дълго не съумяла да се възвърне от удара, че не е избраницата.

„Венета има сложен живот и е доста доверчива. Крие добра душа зад всички тези изцепки, само че и доста постоянно работи тотално несъответстващо в живота. Това й пречи. Тя до последно вярваше, че Виктор ще се влюби в нея, само че уви“, разясняват източниците.

Стана ясно и че Венета е имала сериозна връзка преди шоуто, само че приятелят й, който бил паралия, умрял от ковид. С него тя се чувствала обгрижвана и спокойна, а след това едвам не полудяла от тъга. Затова и частично се навила да влезе в Ергенът.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР