ЕРА Вокалистът от рок групата Манескин, победила на тазгодишния конкурс Евровизия,

...
ЕРА
Вокалистът от рок групата Манескин, победила на тазгодишния конкурс Евровизия,
Коментари Харесай

След скандал: Вокалистът на групата победител на Евровизия се подлага на тест за наркотици

 ЕРА Вокалистът от рок групата " Манескин ", победила на тазгодишния конкурс " Евровизия ", ще се подложи непринудено на тест за опиати, оповестиха международните организации.

Дамиано Давид е решил да предприеме тази стъпка, откакто се появиха клюки, че е бил под въздействието на упойващи субстанции.

" Бяхме осведомени за слуховете към видеоклипа с присъединяване на италианските спечелили на състезанието " Евровизия ", сниман в зелената стая - мястото, където изпълнителите чакат оповестяването на резултата им “, оповестиха уредниците на проявата, представени от Българска телеграфна агенция.

Съставът " Манескин " опровергава обвиняванията за приложимост на опиати, а цитираният артист ще се подложи на непринуден тест, когато се прибере в страната си.

Самата група изиска да й бъден изработен неотложен тест, само че Европейският съюз за радио и телевизия не съумя навременно да провежда инспекцията. На видеото, за което стана дума, се вижда по какъв начин вокалистът се накланя към масата и бързо се отстранява от нея.

Според обясненията на музикантите на масата се била разрушила стъклена бутилка или чаша и артистът се опитал да издуха отломките. Организаторите потвърдиха, че след инспекция към масата е било намерено разрушено стъкло.

" Ние деликатно проучваме събрания материал и след инспекция, ще изнесем спомагателни данни ", оповестиха уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР