Енцо Фернандес се завърна в Бенфика след триумфа с националния

...
Енцо Фернандес се завърна в Бенфика след триумфа с националния
Коментари Харесай

Дават 127 милиона евро за младата звезда на Аржентина

Енцо Фернандес се завърна в Бенфика след триумфа с националния тим на Аржентна в Катар. Вестник " A Bola " оповестява, че сътрудникът му Жорже Мендеш е дал две предложения на Бенфика.

Президентът на клуба Руи Коща е получил две оферти на стойност 127 милиона евро, като тимовете, които са ги изпратили не се прецизират, само че те биха задоволили настояванията на Бенфика. Намерението и желанието на президента Коща обаче е да задържи Енцо до идващия летен трансферен прозорец.

Проблемът е, че едно от изискванията, с цел да го продаде Бенфика, беше да се доближи тази сума и към този момент всичко е в ръцете на аржентинския национал, който може самичък да реши какво ще прави.

" A Bola " не разкрива тимовете, които са изпратили офертите за Енцо Фернандес, само че в материала се споделя, че става дума за борба сред Висшата лига и Ла Лига.

Освен това се прибавя, че ще има и трета оферта в околните дни. Очаква се бордът на шефовете на Бенфика да притисне Жорже Мендеш и офертите да преминат границата от 130 милиона евро.Енцо Фернандес бе избран за " най-хубав млад състезател " на Мондиал 2022 в Катар.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР