ЕНП е твърдо зад водещия си кандидат за председател на

...
ЕНП е твърдо зад водещия си кандидат за председател на
Коментари Харесай

Борисов: ЕНП ме похвалиха за победата над Станишев в пряк двубой

ЕНП е твърдо зад водещия си претендент за ръководител на Европейската комисия. До края на деня обаче няма да има решение за топ постовете в Европейски Съюз. Това заяви министър председателят Бойко Борисов в коридорите на Европейския съвет в Брюксел. Борисов отклони въпроса дали ще предложи Мария Габриел или Кристалина Георгиева за еврокомисар.

Борисов изясни, че щял да дава поддръжка за претенденти за водещи постове в Европейски Съюз единствено против заричане, че Европейската организация по труда ще бъде основана в България. "Всеки който проговори и стартира да издава позиции, ще загуби. Имаме си козове, държим си ги в ръкавчетата, огромната уста е неточност... ", бе коментарът му.

Той посочи, че в ЕНП го похвалили, че е победил водача на ПЕС Сергей Станишев в директен дуел. "Това е значимото за мене, другото си е работата на Българска социалистическа партия ", добави Борисов във връзка оставката на Корнелия Нинова от лидерския пост в левицата. Премиерът посочи, че измежду младите, работещите и висшистите ГЕРБ е пред Българска социалистическа партия, до момента в който губи при хората над 60 години и с главно обучение.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че стартира да чисти партията си: "Няколко организации или ще ги разформировам, или отначало ще ги върша. Отсега мога да кажа - Добрич, Плевен. Значи шетам всички хора, в това можете да бъдете сигурни ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР