Enigma Virtual Box е система за виртуализиране на програмите за

...
Enigma Virtual Box е система за виртуализиране на програмите за
Коментари Харесай

Enigma Virtual Box 10.00 Build 20221214

Enigma Virtual Box е система за виртуализиране на стратегиите за операционната система Windows , благодарение на която е допустимо обединяването на всички файлове на съответно Windows-приложение в един общ файл.

Enigma Virtual Box е безвъзмездна стратегия, която работи както с 32-битови, по този начин и с 64-битови изпълними файлове.

Enigma Virtual Box поддържа всевъзможни динамични библиотеки (*.dll), ActiveX/COM видео и музикални, както и текстови файлове.

Enigma Virtual Box не записва краткотрайните файлове на диска, а емулацията става само посредством вътрешната памет на процесора. Enigma Virtual Box е идеална за основаване на portable приложения.

Основни благоприятни условия на Enigma Virtual Box: не се основават краткотрайни файлове, поддържат се 32- и 64-битови стратегии, безвъзмездна стратегия, поддръжка на всевъзможни файлове, компресия на виртуалните файлове, която понижава няколко пъти техния размер. Лиценз: Безплатен (Freeware).
Промени в Enigma Virtual Box 10.00 Build 20221214:
– Added ability to store changes of virtual files on the disk
– Improved walking through virtual files tree
– Improved handling of ZwCreateFile with CreateDisposition = FILE_OPEN_IF
– Fixed error when importing specific.reg files

Изтегли: (7.29 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР