Еничари, дегенерати, криминално проявени престъпници.Така определи лидерът на Възраждане запалянковците

...
Еничари, дегенерати, криминално проявени престъпници.Така определи лидерът на Възраждане запалянковците
Коментари Харесай

Еничари, дегенерати - Костадин Костадинов атакува феновете на Левски за МОЧА

" Еничари, дегенерати, престъпно проявени нарушители ".

Така дефинира водачът на " Възраждане " ентусиастите на " Левски ", които нощес организираха " акция " по ремонт на Паметника на руската войска, с което, предстоящо, си навлече гнева на фенклуба.

За задачата Костадинов употребява една от фейсбук страниците си, която няма толкоз почитатели колкото създадената такава. За да разгласи:

" Снощи млади дегенерати, ентусиасти на " Левски ", след мача на своя тим са набрали храброст да атакуван няколко дами в палатките, пазещи паметника на руската войска в София. Били са 30 (част от тях престъпно проявени), дамите - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма по какъв начин да знаят, че тъкмо това са правили и техните прародители, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, с цел да разплачат и поругаят личните си майки.

А сегашните еничари няма по какъв начин да го знаят, тъй като това е отстранено от учебниците по история. По същия метод желаят да отстранен и паметника, знак на антифашизма, с цел да оправдават фашизма, като просто отстранен паметта за антифашистката битка.

Е, няма да стане. Следващият път, когато сходни дегенерати решат да се пробват, няма да има дами. "

А на подигравателен коментар под поста, който идва да попита, а къде е самичък водачът бранител на МОЧА - " Възниква неизбежният въпрос какъв брой тъкмо мъжко и обичайно християнско е да оставиш дами да " пазят " нощем монумент? ", Костадинов отвръща:

" Паметникът се пази от доброволци и никой не е връщан. Впрочем, той се пази от дейностите на формалните локални управляващи, не от престъпно проявени нарушители като снощните. "

Тези избрания на водача на " Възраждане " предизвикаха неизбежно реакцията на левскарите.

" Националният клуб на последователите на Левски има дългогодишна и поредна позиция в поддръжка на демонтажа на срамния и позорен окупаторски монумент в

Княжеската градина. Без да влизаме дълбоко в ямата, наречена българска политика, желаеме да заявим на водача на партия " Възраждане ", че да наричаш публиката на " Левски " " еничари ", надалеч не е потребно за политическата кариера, а и за здравето. 

" С монумент стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята! " - отвърнаха и те посредством обществената мрежа.
 




Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР