Енергията и хаосът са сред отличителните черти на По улиците

...
Енергията и хаосът са сред отличителните черти на По улиците
Коментари Харесай

23 снимки от улиците на Ню Йорк, които показват красотата на случайността

Енергията и хаосът са измежду отличителните черти на По улиците на Манхатън всичко кипи – трафик, образни реклами, улично изкуство и графити, аромати, хаос от звуци и несъмнено, необикновен поток от хора, наводняващ улиците по 24 часа дневно, всеки ден. Всичко това вдига градусите и на твоята кръв и пулсът стартира да бие учестено.

Това е интензивното и сюрреалистично прекарване на повечето хора, когато са за пръв път в Ню Йорк. Било е такова и за фотографа , който идва в Ню Йорк преди 10 години и се потапя в лудостта и объркаността на това място, което в никакъв случай не спи.

Но Джонатан търси нещо друго – нещо по-управляемо. Опитомяването на анархията, уляването на сюрреалистичната същина на града, което последователно изкристализира в плана му „ Случайности ”.

Различни несвързани детайли в му са уловени в един кратък магичен момент, с цел да основат нещо красиво. В последна сметка, както споделя фотографът, това е любовното му писмо към Ню Йорк и към тези ефимерни и спокойни моменти, които вършат от него град като никой различен.

Приятно разглеждане!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР