Енджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен начин

...
Енджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен начин
Коментари Харесай

Звездните съвети на Енджи Касабие: как да се отървем от упорития целулит

Енджи Касабие несъмнено схваща от здравословно хранене и верен метод на живот и може да научим потребни неща от нея. Ето за какво препоръките ѝ са скъпи – в случай че ги съблюдаваме, може да изглеждаме и да се усещаме (и да изглеждаме!) отлично.

Звездната диетоложка се включи онлайн в Instagram, с цел да отговори на въпросите на своите своите почитатели.
 image2_16x9.png Зодиите, които ще имат изключителна мощ през 2022 На фокус
Целулитът се характеризира с неравномерно струпване на мазнини, нарушавания на кръвообращението и лимфообращението и отслабен тонус. Той не е нездравословен самичък по себе си, само че от време на време е неприятна панорама и може да се отрази неподходящо върху самооценката ни. Според еластичността на кожата, % подкожни мазнини и количеството вода, което задържаме, той се появява по друг метод и обгръща разнообразни зони от тялото.

Първо, в случай че желаеме да се сбогуваме с целулита един път вечно, би трябвало да си вземем сбогом и с бързите храни, рафинираната захар, мазнините (тук става въпрос за така наречен "лоши мазнини ", това не се отнася за авокадото, кокосовото масло, зехтина и т.н.), белия ориз и всички хранителни артикули, които се разграждат постепенно от организма. Рафинираната захар да вземем за пример можем да сменяем с натурални артикули като стевия.
 Чаша вода на празен корем: ритуалът, който би трябвало да започнете още през днешния ден  Чаша вода на празен корем: ритуалът, който би трябвало да започнете още през днешния ден  Чаша вода на празен корем: ритуалът, който би трябвало да започнете още през днешния ден  Чаша вода на празен корем: ритуалът, който би трябвало да започнете още през днешния ден
Ако сме твърдо решени да стартираме да спортуваме по-сериозно, би трябвало да сме горди с това решение, само че и е редно да изберем верния вид натоварване по отношение на резултатите, които желаеме да реализираме. Например, при силови тренировки доста дами подчертават върху извършения за долната част на тялото, само че това не е безусловно най-хубавото решение. Развиването на мускулната маса от кръста надолу може да ни направи прекомерно едри и "набити ".

Енджи предлага да не използваме прекомерно огромни тежести, да наблегнем на кардиото (в умерено количество, несъмнено, без да прекарваме часове на пътечката) със наложителна загрявка преди този момент в границите на 5-10 минути. Звездната диетоложка разяснява, че мукулите имат памет – в случай че спортуваме постоянно, няма да "излезем от форма " толкоз бързо, колкото си мислим, а в случай че след известно време на застой още веднъж се върнем във фитнес залата или груповите извършения, ще възвърнем предходната си форма с по-малко старания. Звучи мотивиращо, нали?

Впрочем доста дами се оплакват, че директно откакто стартират сериозен подготвителен режим, по тялото им се появява все по-забележим целулит. Това се случва, тъй като натоварването на мускула "атакува " и "подтиква " мазнината да се покаже на повърхността.
 12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах
Има доста разкрасителни артикули и процедури, които оказват помощ против целулита. Важно е да отбележим, че те са единствено помощни средства и само с тяхна помощ мъчно ще реализираме удовлетворяващ резултат. Трябва да внимаваме с опитите с тялото ни, тъй като кожата ни е извънредно сензитивна – антицелулитният масаж да вземем за пример не е за всеки, изключително за дами с разширени вени, предубеждава Енджи. Той може да "спука " кръвоносните съдове и да докара до още по-неприятен резултат. Обикновен хидратиращ лосион и гальовен пилинг за тяло в множеството случаи са изцяло задоволителни.

И не на последно място, хормоналният дисбаланс е нещо, което никоя жена не трябва да подценява. Преди да отделим съществено време, средства и старания, би трябвало преди този момент да проверим какво става "вътре в нас ". Понякога несъвършенствата по кожата ни са сигналът на нашето тяло, че би трябвало да се грижим по-добре за него.

В умозаключение, бъдете наясно, целулитът е много твърдоглав и сигурно няма да изчезне незабавно. Гладът не е решение, както и вълшебният крем. Тайната е в постоянството, грижата за метаболизма и салдото. Навиците, които се опитваме да изградим през днешния ден, ще са плодовете на нашите старания, на които ще можем да се насладим напълно скоро. "Не " на диетите и гладуването, "Да " на интуитивното хранене, рационалните грамажи и консумирането на вкусни и потребни артикули на драго сърце!

Живото включване можете да гледате тук:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР