Енджи Касабие е ливанка, но от години живее и работи

...
Енджи Касабие е ливанка, но от години живее и работи
Коментари Харесай

Диетата на Енджи Касабие постигна фурор! Всички холивудски звезди я ползват

Енджи Касабие е ливанка, само че от години живее и работи в България. Тя нашумя точно посредством специалността си. Следвала е медицина, а сега се занимава с правенето на диети и хранителни режими на множеството от известните персони у нас. Освен това тя е работила и с холивудски здвезди, които са снимали филми у нас. Именно на нейните режими се доверяват те, а всички знаем, че в Холивуд външният тип е доста значим. И по този начин, през днешния ден ви представяме една от диетите на Енджи Касабие, която реализира възторг. Това се дължи на извънредно бързите резултати, които се реализират, в случай че я съблюдаваме прецизно.

Диетата продължава единствено три дни. Очакваните резултати за този къс интервал от време са да свалим най-малко 3 кг. При потребност и предпочитание може да бъде повторена, с цел да се реализиран още по-впечатляващи резултати. Единственото изискване при повторениета е сред тях да има най-малко един ден отмора, в който можем да похапнем всичко, което ни се прииска. И по този начин, първият ден менюто ни съдържа единствено месо от пилешки гърди. Те се разделят на три порции, по равно количество.

Вторият ден прекосяваме към телешко месо.

За целия ден би трябвало да хапнем три порции по 100 грама всяка. Важно е, когато си готвим месото да не използваме спомагателна лой. Третият ден е най-тежък, тъй като е разрешено да одобряваме единствено чай. Трябва да изпием 5 чаши чай, а в това време би трябвало да пием доста вода, с цел да задоволим организма си. Последният ден от диетата има и пречистващи организма свойства, защото посредством водата и чая тялото ни изхвърля всички събрани нездравословни субстанции. Съветът на ливанската диетоложка е преди да стартираме диетата, да понижим количеството храна, което одобряваме, най-малко няколко дни преди този момент, с цел да бъде преходът по-лек. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да стартирате каквито и да било диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР