Емоциите в БСП са повече от необходимото в момента, но

...
Емоциите в БСП са повече от необходимото в момента, но
Коментари Харесай

БСП: Остри противоречия в партията няма

Емоциите в Българска социалистическа партия са повече от нужното сега, само че остри несъгласия в партията няма. По-скоро несъгласията са за метода, по който да се води опозиционната ни политика и дали Българска социалистическа партия за две седмици може да приготви Конгрес по сериозните тематики, включени в дневния му ред.”Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов по Нова телевизия.

Той изясни, че тематиките, по които е зародил разногласието, са били - дали българското председателство на Съвета на Европейски Съюз може да бъде сполучливо в хаоса, който се сътвори към него, както и какви ще са неговите цели и вторият въпрос- за финансово-икономическата политика на държавното управление.

„ Това са тематиките, които Конгресът си сложи за цел да разиска и да излезе с документи, тъй като има потребност българското общество да разбере и стопански, и политически в какво положение се намира България. Това Българска социалистическа партия може да го каже от най-представителния си конгрес – Конгреса”, изясни Валери Жаблянов.

„ Свикването на идния Конгрес след две седмици не ни е нужен вътрешно на Българска социалистическа партия, тъй като двете точки, които ще са в дневния му ред, нямат нищо организационно-политическо, т.е. Конгресът няма да се занимава с партията. Той ще се занимава с политиката на държавното управление и с мястото, на което се намира България”, изясни също Жаблянов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР