Еминем е разпитван от тайните служби заради заплашителни текстове към

...
Еминем е разпитван от тайните служби заради заплашителни текстове към
Коментари Харесай

Еминем разследван от тайните служби заради Иванка Тръмп

Еминем е разпитван от тайните служби поради " заплашителни текстове " към Иванка Тръмп. И в случай че си мислите, че световноизвестният рапър си е губил времето с лични нападки против дъщерята на американския президент, ще би трябвало да ви разочароваме.

Конфликтът потегля от песента му Framed от 2017 година, в която Еминем се чуди за какво Иванка е била в багажника на колата му, като споделя, че се усеща надали не виновен за  " тъпото русо момиче ", изхвърлено в езерото.



Oще в края на 2017 година тайните служби са открили контакт с рапъра, а разпитът е бил извършен при започване на 2018-а. Според доклада по време на диалога той е " показал несвоевременно държание ", като си е припявал песента, до момента в който сътрудниците изчитали на глас текста на парчето. Случаят обаче не е бил предаден на прокурор. 

Оказва се, че сигналът е подаден от  " обиден жител ", който е и бивш кореспондент на американския уеб страница TMZ. Той се обръща към тайните служби и упорства за коментар:  " Искам да знам дали вашата организация проверява Еминем поради заплашителните му текстове към дъщерята на президента Иванка Тръмп? ", е въпросът, който задава в имейл. 

Еминем не остава задължен на службите, като ги " възпява " в парчето си " The Ringer " и декларира, че те са желали да го видят, с цел да преценяват дали е опасност [за Тръмп] и дали има връзки с терористи. 



Едва ли от разпита ще има съществени последици за Еминем. А и както самият артист показва във видео послание, той не се опасява от семейството Тръмп. Текстовете му пропагандират, че е време Доналд Тръмп  " да бъде заровен " и всички да се вземат в ръце, с цел да може най-сетне да се реализира конфликт сред героизма и тероризма. Той стига даже доста по-далеч, наричайки американския президент " 94-годишен дядо расист " в емоционалното анти-Тръмп обръщение, снимано за премиите ВЕТ. 

 
Patti Cake$, момичешката версия на Еминем
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР