Емил Марков и Керана влизат в главните роли в комедията

...
Емил Марков и Керана влизат в главните роли в комедията
Коментари Харесай

Емил Марков и Керана се събират в театралната комедия Всяка първа сряда

Емил Марков и Керана влизат в основните функции в комедията от драматурга Щефан Фьогел " Всяка първа сряда ". Премиерата на пиесата в София ще бъде на 7 април в " Theatro оттук канала ", научи ДУМА от Татяна Павлова, специалист връзки и пиар управител, Artvent.
Керана пресъздава облика на красиво, само че рисково момиче, а Емил Марков - на непокътнат, само че попрезрял мъж. Двамата подписват договорка - той й заплаща, а тя му дава тялото си. Слагат всичко на масата - пари, секс, страхове, фантазии. Без скрупули и без оправдания. Никой обаче не е подготвен за това, което ще се случи.
Следват невъздържани реакции, взаимни провокации, непредвидими последици. Неусетно двамата стигат оттатък визиите за морално и аморално, вярно и неверно. Всичко това поради необяснимото предпочитание да се допрян същински. Превръщат се в " естествени хора за естествен секс ", както гласи и подзаглавието на спектакъла.
" Всяка първа сряда " е дебютът в театъра на неукротимата Керана, която познаваме от музикалната сцена. Емил Марков й предлага ролята, откакто е впечатлен от нейната пристрастеност, отдаденост и харизма, когато е с групата си " Керана и Космонавтите ". Тя приема незабавно, защото доста харесва текста на Фьогел и интерпретацията на Марков.
В постановката ще забележим още работата на художничката Ванина Цандева и ще чуем музиката на " Керана и Космонавтите ". Емил Марков още веднъж поема режисурата на театър, в който и взе участие (след " Съседите от горната страна " на Сеск Гай). Актьорския състав допълват Лилия Маравиля, Силвия Петкова и Иван Бърнев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР