Емблематичният фен на Левски Джими Гуменката, който някога разхождаше носилката

...
Емблематичният фен на Левски Джими Гуменката, който някога разхождаше носилката
Коментари Харесай

Емблематичен фен на Левски докаран до просешка тояга

 Ще платите ли на
Емблематичният почитател на Левски Джими Гуменката, който в миналото разхождаше носилката на “Герена ” и минаваше за амулет на тима, го блъснал на милостиня по време на церемонията за Футболист на годината, написа “България Днес ”. Той обаче беше подценен от президента на БФС Борислав Михайлов.

Бившият нападател и треньор на сините Георги Иванов - Гонзо обаче не се извърна и прояви благотворителност. Легендата извади дебела пачка и подари Джими с банкнота.



Джими Гуменката беше уволнен от Левски през 2015 година, когато в клуба направиха съкращения. Той работеше по подръжката на стадиона против алегорично възнаграждение от 130 лева

Медиите тогава писаха, че притежателят на ЦСКА-София Гриша Ганчев му предложил да го назначи за градинар в една от компаниите си, само че Гуменката се уплашил от реакцията на последователите на Левски и отказал.

Фенове на Левски от цяла България тогава събираха пари в особено открита сметка, с цел да му оказват помощ след съкращението, което го остави без прехранване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР