Емблематичните розови и бели цветове, които преобразяват Вашингтон в началото

...
Емблематичните розови и бели цветове, които преобразяват Вашингтон в началото
Коментари Харесай

Черешовите цветове на Вашингтон току-що достигнаха най-ранния си пиков цъфтеж от 20 години. Ето защо учените казват, че това ще продължи да се случва по-рано.

Емблематичните розови и бели цветове, които преобразяват Вашингтон при започване на пролетта, публично доближиха най-ранния си пиков разцвет, регистриран от най-малко 20 години. Това е един от най-ранните дни, в които се е случвало в региона, записано – и специалистите споделят, че евентуално ще продължи да се измества по-рано.

Пиковият разцвет настава, когато 70% от черешовите цветове на Йошино, засадени към окръг Колумбия, се отворят. Според Службата на националния парк това нормално се случва сред последната седмица на март и първата седмица на април. От 2004 година до 2023 година годишният пик се е случвал най-вече сред 25 март и 10 април, с няколко изключения, когато се е случвал още на 20 март. 

Услугата предвижда на уеб страницата си, че пиковият разцвет ще настъпи тази година сред 23 март и 26 март, само че в актуализация в неделя National Mall and Memorial Parks разгласява актуализация в обществените медии. брифинг предходната седмица, че като цяло световните температури се покачват. Учен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР