Емблематични артикули, използвани за реквизита на прочути холивудски продукции ще

...
Емблематични артикули, използвани за реквизита на прочути холивудски продукции ще
Коментари Харесай

Камшикът на Индиана Джоунс и костюмът на Леонардо ди Каприо от „Титаник“ отиват на търг за 200 000 паунда

Емблематични продукти, употребявани за реквизита на фамозни холивудски продукции ще бъдат изложени на търг. От костюма на Леонардо ди Каприо в " Титаник ", през дроида C-3PO от " Междузвездни войни " до сюжет на " Сиянието " с нанасяни на ръка корекции от Стенли Кубрик - феновете на киното ще имат опция да се снабдят с късчета история от света на киното, заяви БНР.

Сред най-ценните предмети са палтото, носено от Марлон Брандо в " Кръстника ", камшикът на Индиана Джоунс от " Храмът на обречените " и маратонките, с които бяга Том Ханкс във " Форест Гъмп ". Началните суми стартират от 15 000 и доближават до 200 000 английски лири.

Това е остарял прийом за набиране на средства. През 2020 година на търг бяха продадени и култовите високи ботуши, които Джулия Робъртс носи във кино лентата „ Хубава жена “. С този филм Робъртс направи огромния си пробив и стана една от най-популярните актриси в Холивуд. Пак тогава един от най-скъпите продукти в търга беше цял костюм, носен от Киану Рийвс по време на фотосите на „ Матрицата “. Цената за него беше сред 40 и 60 хиляди паунда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР