Ема Корин, която влезе в ролята на принцеса Даяна в

...
Ема Корин, която влезе в ролята на принцеса Даяна в
Коментари Харесай

Кристен Стюарт като принцеса Даяна: Отдавна не съм се вълнувала така за роля

Ема Корин, която влезе в ролята на принцеса Даяна в четвърти сезон на „ Короната “, към този момент получи награди и номинации за превъплъщението си, само че сигурно сме нетърпеливи да забележим по какъв начин ще се оправи и Кристен Стюарт. Още повече че се появи следващ кадър от снимачната площадка, следващо необикновено видоизменение на актрисата. Вече е ясно и кой ще изиграе принц Чарлз във кино лентата „ Спенсър “ на Пабло Лараин (който има опит с биографичните драми след „ Джаки “ и „ Неруда “). Това ще бъде британецът Джак Фартинг, който може би някои познават като Фреди Трипууд в Blandings и злодея Джордж Уорлегган в трагичния сериал на BBC One – Poldark. В прослойка ще забележим още и Сали Хакинкс от „ Формата на водата “, Тимъти Спал и Шон Харис, само че още не се знае какви ще бъдат техните функции в лентата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от  (@jack__farthing)

Историята в лента ще ни придвижи по време на един от коледните празници в имението Сандрингам през 90-те, като Лараин прибавя, че разводът и трагичната гибел на Даяна няма да бъдат включени в сюжета. „ Това са единствено три дни от живота й и в този дребен откъслек от време ще можете да добиете визия коя е била тя. Всички знаем за трагичната й орис... и няма потребност да стигаме до нея “, споделя режисьорът. Избран е тъкмо този откъслек, тъй като точно тогава лейди Ди обмисля решението за развода с Чарлз и малко по-късно е пуснато и формалното известие за идната разлъка на принцът и принцесата на Уелс.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SPENCER (@spencerfilmuk)

„ Спенсър “ е гмуркане в прочувствения свят на Даяна в доста повратен миг от живота й. За нея е трудно да се върне към себе си и по едно и също време да задържи това, което името Спенсър значи за нея “, споделя Кристен Стюарт. Актрисата признава, че е гледала и прочела съвсем всичко, обвързвано с „ принцесата на народа “, и е работила настойчиво във връзка с гласа и акцента, с които Даяна е била доста разпознаваема.

„ Това е една от най-тъжните истории, съществували в миналото, и не желая просто да играя Даяна – желая да я познавам имплицитно. Отдавна не съм се вълнувала по този начин за роля “, споделя още Стюарт.

Филмът ще покаже и връзките на принцеса Даяна със синовете й – Уилям и Хари, тъй като „ Даяна беше доста неща, само че едно от най-важните е, че беше страхотна майка “, добавя Пабло Лараин.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Windsor krónikák (@windsorkronikak)

Въпреки че пандемията лимитира и затруднява ненапълно фотосите на „ Спенсър “, част от кино лентата е сниман в двореца Schlosshotel Kronberg в Германия, а сега екипът към този момент се е преместил във Англия, където ще се завърши снимачния развой. Очаква се филмът да има своята премиера още тази есен, единствено няколко месеца преди да бъде маркирана 25-тата годишнина от гибелта на Даяна.

 
Защо Даяна е била и постоянно ще бъде доста повече от просто принцеса?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР