Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева се завръщат от азербайджанската столица

...
Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева се завръщат от азербайджанската столица
Коментари Харесай

Четири медала за България от Световната купа по художествена гимнастика в Баку

Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева се завръщат от азербайджанската столица с общо четири медала - три сребърни и един бронзов

С финалите на обособените уреди приключи третата Световна купа за този сезон, която се организира в Баку, оповестиха от Българска федерация по художествена гимнастика (БФХГ).

България бе показана от индивидуалистките Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева. Двете грации се завръщат от азербайджанската столица с общо четири медала - три сребърни и един бронзов.

Елвира Краснобаева спечели сребърното отличие в многобоя през вчерашния ден, а през днешния ден добави и сребро във финала на лента. Възпитаничката на Светлана Юриевна записа и седмо място на обръч, пето място на топка и четвърта позиция на бухалки.

Ева Брезалиева се прибира също с две оценки. Възпитаничката на Бранимира Маркова завоюва сребърен медал във финала на топка и бронз на обръч. Брезалиева записа и седмо място във финала на лента, а в класирането за многобоя остана на десета позиция.

Ансамбълът ни в състав: Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева записа през днешния ден четвърто място във финала на 3 ленти и 2 топки, както и шеста позиция на 5 обръча. Вчера грациите ни приключиха четвърти в многобоя.

Съдия за България в самостоятелната конкуренция бе Християна Тодорова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР