Елтън Джон се завърна на сцената в Ню Орлиънс, Луизиана,

...
Елтън Джон се завърна на сцената в Ню Орлиънс, Луизиана,
Коментари Харесай

Елтън Джон поднови турнето си след близо две години пауза


Елтън Джон се завърна на сцената в Ню Орлиънс, Луизиана, с цел да възобнови своето прощално турне, наречено " Сбогом, жълт тухлен път ", което трябваше да прекъсне поради пандемията през март 2020 година

" Пазили сте тези билети 745 дни. Благодаря ви за това голямо самообладание ", сподели музикантът при откриването на концерта.

Той извърши микс от най-известните си шлагери, както и песни от студийния си албум от 2021 година, въодушевен от локдауна.

Шоуто е странствуване през именитата кариера на Елтън Джон. Включва фотоси и видеоклипове, невиждани до момента, в това число респект към художници и персони, които са повлияли на творчеството му, като Арета Франклин, южноафриканския водач Нелсън Мандела и физика Стивън Хокинг.

Турнето, стартирано през септември 2018 година, е последното в 50-годишната кариера на Елтън Джон. То ще включва над 40 концерта в Северна Америка, преди да се реалокира в Европа през април и да се върне в Канада и Съединените щати.

Последният концерт там ще бъде на стадион Доджър в Лос Анджелис като респект към осъществяването на актьора през 1975 година Турнето ще продължи в Нова Зеландия и Австралия с дати, които към момента не са доказани, и ще завърши публично следващата година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР