НОВО ДЕЛХИ (AP) — Висшият индийски опозиционен лидер разреши временно

...
НОВО ДЕЛХИ (AP) — Висшият индийски опозиционен лидер разреши временно
Коментари Харесай

Висшият индийски опозиционен лидер е освободен под гаранция от Върховния съд, което му позволява да участва в предизборна кампания

НОВО ДЕЛХИ (AP) — Висшият индийски опозиционен водач позволи краткотрайно освобождение под гаранция на върховен опозиционен водач в петък, който беше задържан преди близо седем седмици, при положение на рушвет, който опозиционните партии нарекоха политически ход на държавното управление на премиера Нарендра Моди против неговите противници по време на национални избори.

Арвинд Кейривал, водач на партията Aam Aadmi или Партията на елементарния човек, е най-висшият определен чиновник в град Ню Делхи и един от най-значимите политици в страната през последното десетилетие.

>

Съдът разпореди освобождението на Кейривал под краткотрайна гаранция, което му разрешава да взе участие в акцията на националните избори в страната до края на гласуването на 1 юни, сподели юристът на Кейривал.

Той беше задържан от Федералната дирекция по правоприлагането, Индия основната организация за финансови следствия, на 21 март. Агенцията, следена от държавното управление на Моди, упрекна партията и министрите на Кейривал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР