Елизабет била в интимни отношения с обвиненияСъбрани са доказателстваШвейцарският бизнесмен

...
Елизабет била в интимни отношения с обвиненияСъбрани са доказателстваШвейцарският бизнесмен
Коментари Харесай

Убиецът на Удо Ланге работел за съпругата му 

Елизабет била в интимни връзки с обвинявания
Събрани са доказателства

Швейцарският предприемач Удо Ланге е подозирал за връзката на жена си със обвинения за убийството Борислав Панев и по този начин се е стигнало до изтезанието. Двамата са се сбили в гаража на чужденеца, преди той да бъде прободен през врата в белия дроб. 57-годишният Панев е работел в хлебопекарната на брачната половинка на жертвата Елизабет Ланге.

Той е арестуван от полицията в петък - ден след убийството. Прокуратурата му е повдигнала обвиняване за съзнателно ликвидиране и е постановила 72 ч. арест. Утре ще му бъде поискана непрекъсната мярка “задържане под стража”. Събрани са задоволително доказателства за виновността му, сподели заместител окръжният прокурор на Перник Албена Стоилова.

Убийството е станало в гаража на фамилията в баровския комплекс “Делта Хил” край Перник в четвъртък. По това време брачната половинка на жертвата е била в къщата, само че не е чула нищо. Тя е разпитана пред арбитър. Засега няма доказателства дамата да е обвързвана с закононарушението, споделиха от прокуратурата. Елизабет сама е показала на полицията убиеца на мъжа си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР