Елитното училище по изкуствата ще запознае кандидатите за първи клас

...
Елитното училище по изкуствата ще запознае кандидатите за първи клас
Коментари Харесай

Варненското “Добри Христов” провежда ден на отоврени врати за бъдещи първокласници

Елитното учебно заведение по изкуствата ще запознае претендентите за първи клас за идната образователна година с тайните на инструментите, а родителите ще научат всичко за приема. Необходимо е авансово записване.

Традиционно посрещан със мощен интерес от надарените деца и техните амбициозни родители, Денят на отворени порти на едно от най-авторитетните в България национални учебни заведения по изкуствата - НУИ “Добри Христов ” - Варна, ще се организира на 13 януари 2024 година, събота.

Точно в 10:00 ч. учебното заведение ще одобри като свои предстоящи посетители всички деца, които желаят да аплайват за първи клас за образователната 2024-2025 година, и техните родители.

Преподавателите ще предложат интерактивни демонстрации на специалностите, които се учат от първи клас. Желаещите да аплайват и техните родители ще могат да се срещнат и с детайлите на приемните изпити за другите специалности.

Отделните специалности в НУИ “Добри Христов ” имат свои специфики при представянето. За музикалните специалности, да вземем за пример, претендентите и техните придружители ще могат да посетят зали за проява на изпита по солфеж от 10:00 ч. За тези демонстрации е належащо авансово записване на тел. 0876 077 569, тъй като групите ще бъдат с избран брой деца и родители, с цел да се подсигурява успеваемост на консултациите.

От 11:00 ч. многочислените кабинети по разнообразни принадлежности също ще оферират демонстрации. Там родителите ще могат да се срещнат с преподавателите, а децата ще имат най-харесваната от тях опция - да опитат да посвирят на желан музикален инструмент.

За компетентност “Класически танц ” демонстрацията ще стартира в 10:00 ч. Тук също ще има авансово записване на тел. 0876 077 569 и още веднъж групите ще бъдат с избран брой деца и родители, с цел да се подсигурява успеваемост на консултациите.

Важна детайлност за фамилиите е, че би трябвало да приготвят за децата си цвички и комфортно спортно облекло за демонстрациите в балетните зали.

Учителите и управлението на учебното заведение чакат с неспокойствие да се срещнат с най-младите гении на Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР