Елитният баскетболен клуб Черно море Тича стана поредният клуб, който

...
Елитният баскетболен клуб Черно море Тича стана поредният клуб, който
Коментари Харесай

Баскетболният клуб Черно море се включи в кампанията Подкрепа за българските капитани“

Елитният баскетболен клуб Черно море Тича стана следващият клуб, който подаде ръка на акцията „ Подкрепа за българските капитани “. Варненци имат вяра, че капитаните Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха отвлечени в Йемен дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година, скоро ще бъдат при своите фамилии.

Инициативата бе подета от близки и другари на Любо и Данаил и започва на 6 декември – Никулден, Деня на моряците. Клубовете, които я започнаха, са футболните. Те бяха последвани от столичните Левски, и, както и от пловдивските и, сетне от и Арда.

Още от първия ден самодейността бе подкрепена още от ВК ЦСКА, както и БФбокс. Прегърна я и баскетболната легенда и треньор на Миньор Перник Георги Младенов. Под нейния знак мина и церемонията за „ Спортист на годината на Благоевград “.

Отборите, както и околните и приятелите имат вяра, че управляващите вършат всичко допустимо въпросът с капитаните да бъде позволен бързо и сполучливо и двамата допустимо най-скоро се приберат живи и здрави при фамилиите си.

Очаква се още отбори, а и огромни фигури в родния спорт да се включат. Близките и приятелите изричат голяма признателност на всички, подкрепили акцията.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР