Елитната британската група колежи Abbey DLD стартира ексклузивен конкурс за

...
Елитната британската група колежи Abbey DLD стартира ексклузивен конкурс за
Коментари Харесай

Елитни колежи в Лондон и Кеймбридж със стипендии до 40% от т...

Елитната английската група колежи Abbey DLD започва извънреден конкурс за стипендии в партньорство с Интеграл. Това е добра опция за надарени и амбициозни български възпитаници да получат влиятелно приблизително обучение във Англия.  Пансионните учебни заведения на Острова обезпечават конкурентно преимущество на възпитаниците си както при кандидатстването в топ университетите в света, по този начин и при кариерната реализация. 

Кандидатстването е до 17 януари, като може да се завоюва стипендия до 40% от цялостната такса за образование във водещите колежи DLD College London и Abbey College Cambridge.

Бъдещите стипендианти би трябвало да са възпитаници в 8., 9. или 10. клас на възраст 14-17 година, които желаят да продължат междинното си обучение по стратегиите GCSE и A-level в колежите в Лондон и Кеймбридж през септември 2023 година

Кандидатите би трябвало да дават годишни оценки от последните две години (академична информация или копие от бележниците) с превод на британски език, както и копие от паспорт.

На 18 януари предстои тест по британски език за претендентите, а на 19 януари - онлайн логичен тест на място в офис на " Интеграл ". НА 20 януари ще има  презентация за родители и възпитаници, водена от представител на Abbey DLD Group, виновен за приема. Следващата стъпка са самостоятелни изявленията с претендентите. А кой получава стипендия ще стане ясно на 25 януари.

Обучението в ABBEY DLD се смята за  златен стандарт във Англия. Abbey DLD Group включва три частни колежа в Кеймбридж, Лондон и Манчестър, които имат забележителна известност и оферират качествено обучение. В процеса на образование се ползват новаторски способи и самостоятелен метод към всеки възпитаник. Предлаганите стратегии включват IGCSE/GCSE, A-Levels и University Foundation Programme. 

Резултатите на възпитаниците на Abbey DLD са измежду най-високите в страната, като през последните години повече от 70 от тях не престават своето обучение в университети като Oxford, Cambridge, Imperial College London, LSE и UCL. В допълнение, през 2021 година повече от 20 възпитаници избират да продължат своя научен път в областта на медицината - най-конкурентната компетентност във Англия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР