Елитен наш политолог попиля главния прокурор.Димната завеса става все по-плътна.

...
Елитен наш политолог попиля главния прокурор.Димната завеса става все по-плътна.
Коментари Харесай

Панчугов: Пресконференцията на Гешев беше потресаващо несъстоятелна

Елитен наш политолог попиля основния прокурор.

" Димната завеса става все по-плътна. Все повече въпроси стоят към изхода от политическата рецесия в България и странната връзка, която стои към тематиката за правосъдната власт, ролята на основния прокурор и нареждането на ръководството.

Тема, която иззе самодейността за известно време и я върна назад в ГЕРБ. Постави основата за диалози, които са свързани с от дълго време декларирани цели от втората политическа мощ “, съобщи в ефира на bTV политологът Христо Панчугов.

Според него може да се допусне ролята на прокуратурата в наместването на политическата власт. Това е удостоверение, че сега се пренаместват тези пластове. Като общество обаче можем да пропуснем същността на това пренасяне – кои са същинските въздействия, които се откриват в българската политика и в българската правосъдна власт.

" Трябва да сме извънредно чувствителни – би трябвало да намерим и силите, и основанията, и средствата, с които да стигнем до дъното на тази обстановка. Към този миг няма нито един факт “,  съобщи Панчугов по отношение на атентата срещу Иван Гешев.

" Пресконференцията на основния прокурор през днешния ден беше потресаващо несъстоятелна. Нямаше нито един факт, всичко беше внушения. Всичко е в областта на шантажа. Самият факт, че представителите на две от главните институции, които би трябвало да подсигуряват върховенството на закона и сигурността на българските жители, а са в бизнеса на правенето на внушения и се опълчват между тях, към този момент е задоволително притеснително “, уточни политологът, написа plovdiv24.bg.

" До този миг вярвахме, че нашите политици са се осъзнали. След днешния ден към този момент е мъчно да се изясни кой какво е схванал и какво се случва. Виждаме, че теренът се разкалва. Иска ми се цялата тази история да не се отразява върху изхода от политическата рецесия “, разяснява социологът Павел Вълчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР