Елена Йончева е получила ново, и то много отговорно поръчение.

...
Елена Йончева е получила ново, и то много отговорно поръчение.
Коментари Харесай

Елена Йончева става шефка на телевизия

Елена Йончева е получила ново, и то доста отговорно предписание. Новоизлюпената социалистка е натоварена с тежката задача да подреди Българска социалистическа партия тв. Йончева ще бъде шефка на медията, издават социалисти, и има за задача да откри водещи и кореспонденти, които да отразяват живота на партията, като едно от най-важните условия е да имат освен хъс за работа, само че и да са уверени социалисти.

„ Чудехме се къде се загуби в последно време Елена. Тя е един от най-дейните депутатите на Българска социалистическа партия, представител на парламентарната група. Оказа се, че управлението й е упълномощило задачата да се заеме с цялата организация по изработката на партийната телевизия”, разкриват източници от „ Позитано” 20.

Йончева е била определена измежду всички свои сътрудници поради дългогодишния си опит в медиите. Освен това управлението на „ Позитано” 20 й имало цялостно доверие, че ще се оправи, тъй като с каквото се захване, го правела до дъно. „ Елена е извънредно виновна. Когато става дума да се свърши работа, в никакъв случай не се оплаква. Нямаме подозрение, че тя ще откри най-хубавите фрагменти за малкия екран, както и че ще подреди уместно програмата, тъй че да се хареса на зрителите”, допълват фенове на депутатката.

Припомняме, че единствено преди няколко месеца на един от пленумите на партията водачът Корнелия Нинова съобщи, че ще даде живот на плана за партийна телевизия, който отлежава към този момент дълги години. Тя е сигурна, че ще се оправи с финансирането и че сходна самодейност е извънредно нужна на партията.
В партията има разнообразни отзиви за това дали би трябвало изобщо да има сходна телевизия и какъв би трябвало да бъде нейният профил. Според огромна част от социалистите медията би трябвало да се устоя освен от съфинансиране, само че и от реклами.
За благополучие, пред Елена Йончева отпада един от най-големите проблеми, а точно този с техниката, тъй като в соццентралата разполагат с задоволително телевизионна техника.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР