Електрическият град“ в Рюселсхайм ам Майн се разраства - като част

...
Електрическият град“ в Рюселсхайм ам
Майн се разраства - като част
Коментари Харесай

Electric City получи първия си обществен парк за зареждане

„ Електрическият град “ в Рюселсхайм ам Майн се разраства - като част от проекта за разширение на инфраструктурата за зареждане, беше пуснат в експлоатация първият от трите планувани обществени парка за зареждане с 152 зарядни устройства. Става дума за паркинга на Майнцер щрасе /Mainzer Straße/ пред входа на фабриката на Opel, който към този момент е наличен за обществеността, тъй че всички шофьори на електроавтомобили могат да зареждат там.

До края на октомври би трябвало да бъдат въведени в употреба общо три места за зареждане с към 540 обществено достъпни зарядни станции на паркинги в района на града. До 250 допълнителни обществени пункта за зареждане, разпръснати в цялата област на града, ще последват поредно през следващите седмици и месеци.

По плана „ Електрически град “ до пролетта на 2022 година в Рюселсхайм ще бъдат изградени общо към 1200 зарядни пункта - около 800 публични и съвсем 400 частни. Зареждащата им мощ е до 22 килоВата. Гнездата за зареждане вид 2 са разположени във всички точки за зареждане, основани като част от проекта Electric City.

Този контакт дава отговор на условията за зареждане с изменчив ток в Европа и е инсталиран във всяко модерно електрическо транспортно средство. Парковете за зареждане би трябвало да са достъпни за всички водачи на електроавтомобили и ще предлагат различни варианти за цени и контракти. Възможно е и зареждане с таксуване без договор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР