Електрически дизайн осмисля красиво и ефективно градския пейзаж на Лондон.

...
Електрически дизайн осмисля красиво и ефективно градския пейзаж на Лондон.
Коментари Харесай

Зелена светлина: Електрическите автомобили променят дизайна на Лондон

Електрически дизайн осмисля красиво и дейно градския пейзаж на Лондон.

По улиците на английската столица са инсталирани дребни заряди станции, които евентуално ще трансформират развиването на електромобилността. Или най-малко ще създадат зареждането на електрическите коли по-достъпно и по-евтино.
Пол Ейърс, шеф на мрежа за зарядни станции: Правителството към този момент разгласи, че от 2040-та година всички нови коли във Великоблитания ще са електрически. Така че нямаме доста време.
Стратегия, която изисква смяна на инфрасктурата. Малките зарядни станции са завършени по този начин, че да се инсталират на разнородни места - по бордюри и стълбове. Апаратите разполагат с безжичен интернет, тъй че водачите могат елементарно да ги откриват.
Пол Ейърс, шеф на мрежа за зарядни станции: Информацията, данните са новото гориво. Информацията основава нови бизнес модели, като да вземем за пример системите за споделено пътешестване. Методи на таксуване, на зареждане, които е мъчно в този момент да си представим, ще са действителност след пет години. За това инфраструктурата би трябвало да се промени.
Зарядните устройства са свързани към Националната електрическа компания, тъй че зареждането става бързо и елементарно.
Стивън Марланд, шеф по нововъведенията в националната ел. компания: Представете си свят, в който можем да зареждаме колите си, без да се постанова да се включваме към мрежата. Един тип " безконтактно зареждане ". Става въпрос за другарство, което ще се реализира от датчици. Благодарение на тях колите ще станат по-автономни. Те ще " споделят " непосредствено със зарядните устройства. Чрез мобилно приложение водачите ще задават команда какво количество сила, би трябвало да бъде заредено.
Засега зарядните устройства са на равнище тест. Монтирани са единствено в Южен Лондон. Но в случай че резултатите се окажат обнадеждаващи, такива устройства ще се появят в целия град.

Според държавния проект - до 2030 година 50% от новите коли на Острова би трябвало да са с „ извънредно ниски равнища на нездравословни излъчвания ".

А 10 години по-късно по улиците във Англия е планувано да се движат единствено електрически коли. За да бъде реализирана тази цел, ще бъдат отпуснати 1 милиард паунда за насърчаване на продажбите на електрически автомобили и за създаване на зарядни станции.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР