Ела, бе, генерале, виж как те харесват. Айде сега, отрежете

...
Ела, бе, генерале, виж как те харесват. Айде сега, отрежете
Коментари Харесай

Борисов към Мутафчийски: Ела за снимка, генерале, виж как те харесват

" Ела, бе, генерале, виж по какъв начин те харесват. Айде в този момент, отрежете му главата за тия приказки, те така и така хората ги е боязън от него ", обърна се министър председателят Бойко Борисов към ръководителя на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски.

Двамата бяха на посещаване в петричкото село Самуилово.

Зелени коридори ще има до момента в който има искащи да се имунизират. 18 млн. дози от най-хубавите ваксини сме поръчали, като на всички места ваксинирането ще е гратис и непринудено. Само през днешния ден сме разпръснали из страната 88 хиляди дози от имунизациите. Това написа министър председателят Бойко Борисов във " Facebook ".

" Мобилните екипи са разполагаем на кметовете в отдалечените градове и села. Служителите на Министерство на вътрешните работи също ще оказват помощ при доставянето на имунизациите в труднодостъпните места. Колкото повече хора се ваксинират, толкоз по-бързо ще се върнем към естествения метод на живот. Затова ние ще осигурим ваксини за всички искащи ", заяви министър председателят. Той удостовери, че заведенията отварят на 1 март.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР