Екзитполът на Галъп“ към 19 часа показва тотално лидерство на

...
Екзитполът на Галъп“ към 19 часа показва тотално лидерство на
Коментари Харесай

``Галъп огласиха първи резултати от вота

Екзитполът на „ Галъп “ към 19 часа демонстрира тотално водачество на ГЕРБ с 24,6%. Второто място е за Политическа партия, а на трето за момента са Движение за права и свободи.

Според социолозите обаче може да има бомба и Възраждане да измести Българска социалистическа партия от четвъртото място.

ГЕРБ - 65 депутата– 24,6%

Политическа партия - 50депутата – 18,9%

Движение за права и свободи - 39 депутата - 14,8%

Българска социалистическа партия - 39депутата -10,9%

„ Възраждане “ - 31 депутата10,1%

Демократична България - 24 – 7,4%

Има Такъв Народ - 19 депутата -4,6%

„ Български напредък “ - 12депутата - 4,0%

" Политическа партия не пада свободно въпреки всичко, само че са изгубили част от поддръжката на гласоподавателите. Бързата гибел на Слави и Стефан Янев също не се удостоверява ", сподели Симеонов.

" Няма по какъв начин да не бъде тродно формиран кабинет.Трябва да с аминимум 3 партии ", безапелационен бе Димитър Ганев от " Тренд ".

„ Може да има промени при Българска социалистическа партия и Възраждане, тъй като при вторите може да има прикрит избор,. Искам да кажа, че прогнозите този път се оказаха правилни на социолозите “, съобщи Първан Симеонов от Галъп, написа БЛИЦ.бг.

„ Трябва да приказваме с доста конвенционалност и нюанси. Българите са дали своят вот консервативно, а не рисковано. Народът споделя на политиците да вършат взаимни отстъпки “, безапелационен бе Симеонов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР