Ексцентричната холивудска звезда Джони Деп ще се разходи до съда,

...
Ексцентричната холивудска звезда Джони Деп ще се разходи до съда,
Коментари Харесай

Бивши охранители съдят Джони Деп

Ексцентричната холивудска звезда Джони Деп ще се разноски до съда, откакто някогашните му телохранители Юджийн Ареола и Мигел Санчес заведоха иск против него за неизплатени хонорари, недопустимо отношение и какво ли още не.

Сред обвиняванията към артиста, превъплътил се в капитан Джак Спароу, е и принуждаване да карат автомобил, цялостен със неразрешени вещества, написа английският вестник The Sun.

Деп наел двамата охранители посредством компания, само че през 2016 година прекратил връзки с компанията и ги поканил да работят като негови наемници. В последните две години обаче двамата „ били слагане в обстановки надвишаващи опциите и трудовата характерност на телохранител “. Сред отговорностите им било даже „ да пазят Деп от самия него и пороците му, до момента в който е на обществени места “.

Според желае тези условия на труд са им довели до „ вреди, породени от стрес “. За две години не са получили нито цент за спомагателните часове работа, както и не им е позволявано да ядат и да си почиват до момента в който са на промяна. Част от обвиняванията са ориентирани към Леонард Деймиън, началникът на персоналната защита на Джони Деп, който е бил техен директен началник.

Източник: monitor

Снимка: reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР