Ексцентричната фолкаджийка Луна се фръцка из столицата в компанията на

...
Ексцентричната фолкаджийка Луна се фръцка из столицата в компанията на
Коментари Харесай

Луна заби 20-годишен младок

Ексцентричната фолкаджийка Луна се фръцка из столицата в компанията на мускулест юноша в средата на 20-те години , разясняват впечатлени почитатели, разбра HotArena .

Младият придружител на риалити звездата се води неин телохранител от няколко месеца, само че в действителност извършва интимните прищевки на прецъфтялата чалгаджийка.

Младежът се споделя Петър и е приключил неотдавна треньорски профил в Националната спортна академия. Специалността му е гребане, което много явно проличава по наподобяващите двукрилен дрешник плещи на охранителя. Макар че в действителност няма никаква потребност от гард, Луна е решила да си прави улична реклама, като се движи в компанията на коравия отвред Пешо.

Близки до певицата настояват, че заплатата на якото момче е близо 3000 лв. на месец. Левентът съпровожда чалга антиката освен по участия, само че и при обикновени ежедневни действия като извършване на покупки в хипермаркетите, където почтително носи торбичките с покупки на двойно по-възрастната си работодателка. П етър обаче имал и друга, не по-маловажна функционалност, която изпълнявал уединено с гласовитката. Мъжагата се нагърбил с нелеката задача да задоволява неутолимия полов вкус на изпълнителката, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР