Екстри като Android Auto и Apple CarPlay нашумяха значително много

...
Екстри като Android Auto и Apple CarPlay нашумяха значително много
Коментари Харесай

Автомобили оборудвани с Android Auto пускат сами музика

Екстри като Android Auto и Apple CarPlay нашумяха доста доста през последните години и към този момент съвсем не съществува автомобил, който да не ги предлага. На малко, функционалността разрешава свързването на телефона с инфотеймънт системата на автомобила и демонстрира избрани приложения на нейния екран.

Както и при другите устройства, по този начин и при двете системи, фирмите непрекъснато показват разнообразни ъпдейти, които като се изключи че оправят разнообразни бъгове, по този начин и носят нови със себе си. Един от последните се показва в своеволно стартиране на музика от автомобила, даже когато телефонът не е обвързван с него. Редица консуматори се оплакват от казуса, който може да остави транспортното средство с пусната музика когато не го употребявате или пък да я пусне в най-неподходящия миг.

За в този момент от Гугъл не излизат с публично известие или информация за ъпдейт, който ще откри решение на казуса, само че някои консуматори към този момент споделят настоящи способи. Ако и вие сте се срещали с този проблем, то би трябвало да поставите на пауза музиката всякога преди да изгасите автомобила си. Действието към този момент е тествано неколкократно и съгласно ползвателите на функционалността работи чудесно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР