Екстремните игри и изпитания в Survivor“ завършиха за две от

...
Екстремните игри и изпитания в Survivor“ завършиха за две от
Коментари Харесай

Врачанката Златомира Опрова напусна първа „Survivor“ 7 /снимки/

Екстремните игри и тествания в „ Survivor “ приключиха за две от участничките малко след старта на приключенско риалити по bTV, научи BulNews.
Първа от предаването си потегли артистичната художничка от Враца Златомира Опрова от племето „ Войни “. Тя получи най-малка поддръжка от феновете, които в седмия сезон на предаването вземат решение кой ще продължи напред и кой ще отпадне, и по този начин дефинират хода на играта.  
„ Не скърбя, че се впуснах в това премеждие, което беше напълно отвън зоната ми на комфорт. Направих неща, които в никакъв случай не съм очаквала, че ще направя. Благодарна съм за това, което ми се случи тук и се връщам към живота, който боготворя ", сподели Златомира преди факлата ѝ да изгасне вечно.
Тя обаче не скри, че е неприятно сюрпризирана от вота на феновете, който се оказа по-голям за останалите номинирани за изпъждане от племето ѝ - екскурзовода Геновева Иванова, инфлуенсъра Мария Обрейкова и акаунт мениджъра Елина Панайотова.  
За късото си престояване в Доминикана, Златомира показва темперамент и голямо предпочитание за победа. Тя донесе десетата, решителна точка на своя тим в тежка игра в калта с премия риболовни такъми, картофи, самун и кремък за палене на огън. 
Освен Златомира, от „ Survivor “ си потегли инфлуенсърката и сексуален модел Стефани Разсолков от тим „ Известни “. Първоначално тя се оплака от оскъдните хранителни запаси и пожела да бъде дисквалифицирана. От продукцията ѝ дадоха 24 часа да обмисли решението си, а водещият Ваня Джаферович я окуражи да се приспособява, да надмогне себе си и да се бори до дъно в приключението, което тества силата, волята и инстинкта за оцеляване на участниците.  
След къс размисъл Стефани удостовери желанието си да се върне вкъщи, само че този път посочи претекстове, разнообразни от първичните.
„ Моето решение е да напусна „ Survivor “, тъй като аз съм млада жена, животът следва пред мен и почитам тялото си, което към момента очевидно не е готово за хигиеничните привички, които имаме тук. Затова желая да се прибера и да продължа живота си умерено, и вероятно, в някой идващ сезон, да се опитам да изживея тази неизживяна за мен фантазия ", сподели тя. Преди да си тръгне от предаването, раздаде на съотборниците си направени от нея амулети.   
След отпадането на Златомира и Стефани, тимовете „ Войни “ и „ Известни “ останаха с по един човек по-малко. Оцелелите остават на острова в очакване на още по-тежки тествания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР