Екстремната ситуация разкрива черти на личността, за които мнозина може

...
Екстремната ситуация разкрива черти на личността, за които мнозина може
Коментари Харесай

Тест: какво ще е вашето първо действие? Проверете себе си в есктремна ситуация

 тест-какво-ще-направите-първо

Екстремната обстановка разкрива черти на личността, за които мнозина може и да не се досещат. Вероятно по тази причина толкоз обичаме да гледаме филми, в чийто сюжет героите вземат решение непредвидени житейски компликации.

Подготвили сме ви дребен тест, в който е посочена нереална рискова обстановка. В теста няма безусловно верни и неверни отговори, само че има някакъв порядък от дейности, към които е добре да се придържате. Опитайте се да определите: кое е с приоритет и кое може да изчака?

И по този начин, оказали сте се в обстановка, в която всичко се е струпало вкупом: ютията дими, кучето ръфа възглавницата от дивана, някой звъни на вратата, а плачещото момченце аха-аха да се катурне от леглото! Какво ще предприемете?

Погледнете картинката и определете в какъв ред ще решите проблемите?

Решихте ли…

Ето по какъв начин подредихме целите ние:

1. Първото деяние, което избрахме: да хванем и успокоим детето

Човешкият живот и здраве, несъмнено, са висша полезност. А изключително животът и здравето на дете. Затова, каквото и да се е случило, първоначално би трябвало да се погрижим за близките хора.

2. Второто деяние, което избрахме: да изключим ютията

Неизправният електрически апарат може да стане причина за пожар и да нанесе непоправима щета върху имуществото. Освен това, може да се сътвори рискова обстановка за живота и здравето.

3. Третото деяние, което избрахме: да отворим вратата

Възможно е настойчивият клиент да е някой от фамилията, който се е върнал или да се е случило нещо, което изисква вашето внимание.

4. Четвъртото деяние, което избрахме: да усмирим кучето

Скъсаната възглавница без подозрение е неприятно нещо, само че не и сериозно. Животните изискват да им се обръща внимание и останалото време може да го посветим на възпитанието на разигралия се домакински питомец.

А вие по какъв начин подредихте целите си?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР