Екстремна мода, Нова вълна, пънк рок, фънк и брейкденс, огромни

...
Екстремна мода, Нова вълна, пънк рок, фънк и брейкденс, огромни
Коментари Харесай

7 тренировъчни тенденции, за които се радваме, че умряха през 80-те

Екстремна мода, Нова вълна, пънк рок, фънк и брейкденс, големи социално-икономически промени, прогрес на науката и технологиите - доста може да се написа и приказва за 80-те! Тук обаче ще се спрем на изключителния взрив на групови подготвителни практики и фитнес трендове, на които станахме очевидци тогава.

Фитнес фанатиците  тогава се усилиха фрапантно. 80-те дадоха начало на тренировки от всевъзможен жанр и тип, с цел да се реализира толкоз мечтаното положително тяло, към което всички наподобява се стремяха по това време. Голяма част от тези тренировки към днешна дата наподобяват много комично, което изяснява и за какво нямаха дълъг живот. Ето и седемте подготвителни трендове, за които се радваме, че умряха през 80-те години на предишния век:
 Най-големият триумф на Елизабет II 16 септ 2022 | Цяла седмица една тематика занимава целия свят - гибелта на най-дълго управлявалия монарх в актуалната история...
1 Jazzercise

Тренировъчна процедура, която изискуем на Джуди Шепърд. Това била тип групова подготовка, която комбинира спорта с джаза и се дава основата на по този начин известната през днешния ден Зумба. Джазърсайз  тренировката се базира на  аеробни танцови придвижвания, с рекламация да  изгорят калории и понижат талията. Серия от уроци бяха издадени на VHS касети, тъй че тренировките да могат да се организират в хола ви.

 
               

 

2  Ленти за глава

Макар професионалните спортисти да употребяват този подготвителен аксесоар и до през днешния ден, дано уточня че преди години това бе просто дебело парче еластична хавлиена тъкан кацнала на челото ви. С прилежно топираната или накъдрена госа от горната страна, и като детайл допълващ ежедневния „ искра ”   те несъмнено изглеждаха смехотворно.



 

3  Видеоклипове за подготовка на Ричард Симънс

Тези „ странни ” видеоклипове за тренировки бяха предопределени да се организират в домашни условия единствено от дами. И въпреки треньор Симънс да имаше рекламация резултатът им да е извънредно добър за цяло тяло, вижте единствено по какъв начин наподобява самият той и преценете дали е по този начин.

 

4  Плетени гети

Макар стилната промишленост да ги възроди в последно време те към момента провокират неразбиране като аксесоар носен отвън залата и до през днешния ден. Но пък припомнете си  филмът Flashdance! Не може да отречем, че на краката на  Дженифър Бийлс те стоят съвършено!

 
               

 

5 Тренировките на енергичният мускулест Тони Бритс

Въпреки хилядите домакини и дебеланки, които чакаха с неспокойствие известната стратегия BBC Breakfast, с цел да се порадват на тъмнокожия Тони Бритс, към днешна дата сходни придвижвания и хореография могат да провокират единствено снизходителна усмивка.

6 Лъскавите клинове и трика

Цветове, от които ви заболяват очите, лъскави материи и смели скотски принтове. Клин и трико - това наложително беше аутфитът на всяка тренираща през 80-те години жена. За благополучие това също е наклонност, която е добре, че остана в предишното.

7  Тренировките  на Джейн Фонда

Въпреки цялото ни почитание към   и осъзнаването на големия й принос за налагането на дейния спорт в всекидневието, не може да оценим нейните тренировки изключително високо. Но е реалност че през 80-те съвсем всяка жена искаше да наподобява като нея.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР