Екстравагантният рапър и водещ на Гласът на България“ Венци Венц

...
Екстравагантният рапър и водещ на Гласът на България“ Венци Венц
Коментари Харесай

Венци Венц остави без пари майката на детето си, залюби двойница на бившата си жена

Екстравагантният рапър и водещ на „ Гласът на България “ Венци Венц се насади от бодил, та на глог. След като брутално заряза някогашната си обичана Мелани, която е майка на дребната му щерка Агуая, татуираният артист завъртя обич с нейно цялостно копие. Венци непрекъснато е залепен до сексапилната Деа, чиито екзотични черти съмнително припомнят тези на изоставената млада майка, научи HotArena.

По всичко проличава, че татуираният реализатор, чието същинско име е Венцислав Чанов, си пада по един и същи вид дами - смугли, с плътни устни, солидни носове, гъсти гриви и стегнати тела. Въпреки че новата на Венци е изрусена в жанр „ омбре “, по рождение тя е брюнетка, тъкмо като някогашната му. В естествения си тип Мелани и Деа са като две капки вода.  

Освен че на външен тип са като близначки, баджаначките не си наподобяват по нищо друго, издават общите им познати. След като родила, Мелани се кротнала и към този момент нямала предпочитание да върви по купони както преди. За сметка на това Деа, която изобщо не мислела за деца и семейство, грабела с цялостни шепи от живота, тъкмо както водещия на хитовото музикално шоу „ Гласът на България “.

Откакто са дружно, двамата не стопират да вършеят по света и у нас. Но до момента в който Венци и новата му обикалят Лазурния бряг и се спускат дружно по заснежените писти, изоставената Мелани бедства, разкриват обезпокоените й другари. Преди раждането на Агуая тя работела като асистентка на артиста, а откакто бебето се появило на бял свят, разчитала на финансова помощ от таткото. Доскоро той помагал постоянно на Мелани, с която няма брак, и заделял за невръстната си щерка всички възнаграждения, които изкарвал като водещ в „ Гласът на България “. Откакто обаче разкрил любовта в лицето на Деа, рапърът поемал разноските за детето, само че не и за майка му. Притисната от безпаричие, Мелани почнала да търси почасова работа посредством близки и познати. Обмисляла да се хване и на цялостен работен ден, само че към този момент не смеела, тъй като дъщеричката й е единствено на годинка и нямало на кого да я остави, до момента в който се труди.

На 7 и 8 март смуглата дама бе видяна да оказва помощ на събитието на мастършеф Божана Кацарова за женския празник в центъра на София. Отчаяна от тежката си обстановка, Мелани ближела рани при дамата на Део. Двете се сприятелиха около децата си, които са долу-горе на една и съща възраст, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР