Екссъпругът на популярната манекенка и актриса Деси Зидарова – Михаил

...
Екссъпругът на популярната манекенка и актриса Деси Зидарова – Михаил
Коментари Харесай

Бившият мъж на Деси Зидарова захранвал с дрога разбитата от ГДБОП наркобанда в Бургас

Екссъпругът на известната манекенка и актриса Деси Зидарова – Михаил Младжов, е снабдявал с амфетамин и кокаин разрушената преди дни от ГДБОП наркобанда. Припомняме, че през отминалия уикенд при спецоперация на ченгетата, извършена по едно и също време в София, Стара Загора, Варна и Бургас, бяха задържани четирима души и иззети 12 кг марихуана, 2,3 кг амфетамин и над 30 г кокаин.

 

Като необут на ударената наркобанда криминалистите сочат 35-годишния бургазлия Стоил Тошев. Мъжът постоянно пътувал от Бургас до София, Варна и Стара Загора със фамилията си, до момента в който автомобилът му бил цялостен с опиати. Според проверяващите Стоил е зареждал марихуаната от Варна и е купувал на едро амфетамин и кокаин от София с посредничеството на Михаил Младжов.

До този миг обаче 44-годишният някогашен брачен партньор на Деси Зидарова не е измежду арестуваните, като неговата съпричастност към наркоорганизацията на Стоил Тошев към момента се прецизира. Възможно е Младжов да одобри ролята на предпазен очевидец против наркосдружението. При обиск в дома му в София, извършен на 6 юни рано сутринта, ченгетата не са разкрили нищо съмнително. Младжов е признал за връзката си с задържания Стоил Тошев по мобилни приложения, само че твърдял, че се познават отпреди години от плажовете в Слънчев бряг и нямал никаква взаимна активност с него – разменяли си само смешни видеоклипове от обществените мрежи.

 

Според осведомен обаче Мишо Младжов от години е продавал на едро амфетамин и кокаин на Стоил Тошев, като взаимният им бизнес не секнал даже след влизането му в пандиза. Смята се, че до момента в който Младжов е търкал наровете на пандиза, ролята на диспечер на дрогата е изпълнявал негов доближен на име Владимир. За ченгетата към момента остава мистерия от кое място Мишо Младжов зарежда на едро кокаин и амфетамин с високо качество, които след това препродава на клиенти от цяла България.

 

За последно Младжов бе задържан напролет на 2022 година при зрелищна акция на ГДПОБ на бул. „ България “ в София. Тогава от Министерство на вътрешните работи се похвалиха, че са заловили следена наркопратка и поради това се е наложило да осъществят спецоперацията посред оживеното кръстовище на държавното трасе с бул. „ Тодор Каблешков “. Сред закопчаните с Михаил Младжов бяха четирима жители на Северна Македония, пристигнали от Куманово, с цел да купят 110 кг. амфетамин. Македонците обаче били сложени под непрекъснато полицейско наблюдаване, а дни по-късно, когато съседите си уредили среща с Младжов на подземния паркинг на комерсиалния център „ България “, антимафиотите ги закопчали. Веднага след зрелищния наркоарест на Младжов, той бе въдворен в пандиза, с цел да излежи остаряла 18-месечна присъда за разпространяване на опиати. Тази пролет някогашният мъж на Деси Зидарова излезе от пандиза, където прекара малко повече от 2 години.

 

Михаил Младжов, който е кумец на показно убития предходната пролет в имението си в ЮАР наркомафиот Красимир Каменов – Къро и дълги години ръководеше паркингите на ВИС-2 в София, преди да бъде махленски в кражба на пари и разжалван, влезе в престъпните летописи през далечната 2012 година Тогава той беше задържан на автомагистрала „ Тракия “ с над 200 грама кокаин. Дрогата беше скрита в детското столче на едно от децата на Младжов и Зидарова. След акцията Младжов беше упрекнат за владеене и разпространяване на опиати, а по време на гледането на марката му за неотклонение стана ясно, че и преди е бил арестуван за трафик на дрога. Прокуратурата даде информация за висящите производства против него, от която излиза наяве, че през юни 2012 година против него е формирана друга кореспонденция за опиати – за трафик на хероин.

 

Ако Михаил Младжов бъде притеглен измежду обвинените като част от незаконната група на Стоил Тошев за трафик и разпространяване на опиати, то той рискува нова присъда като член на наркобанда, която планува сред 4 и 6 години затвор. Същевременно от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че търсят още двама мъже като част от незаконната група на 35-годишния Стоил, който е въдворен за непрекъснато в бургаския арест.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Деси Зидарова Михаил Младжов ГДБОП наркобанда Стоил Тошев Красимир Каменов – Къро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР