БДЖ ще осигури движението на нов влак от София за

...
БДЖ ще осигури движението на нов влак от София за
Коментари Харесай

В този ден и час тръгва първият влак с новите немски вагони и климатик от София към Бургас

БДЖ ще обезпечи придвижването на нов трен от София за Бургас и от Бургас за София през летния сезон, който ще пътува с комбинация от напълно новодоставени вагони. Първият трен ще потегли на 22 юни /събота/ и ще се движи всеки ден до края на летния сезон. Композицията ще бъде формирана от четири климатизирани вагона от салонен вид и един вагон за транспорт на лица с понижена пъргавина, който ще пътува непрекъснато като част от състава на влака.

Новият трен ще изминава дистанцията сред столицата и морския град за 5 часа и 55 минути, като на процедура ще бъде най-бързо движещия се трен по този маршрут съгласно актуалните благоприятни условия за прекосяване по трасето.

Бързият трен № 3683 от София за Бургас, ще отпътува от Централна гара София в 06:15 ч. и ще идва в Бургас в 12:10 ч. В противоположното направление бързият трен № 3684 от Бургас за София, ще потегля от гара Бургас в 16:00 ч. и ще идва в София в 21:55 ч. Композицията ще се движи по Подбалканската железопътна линия и ще стопира на седем гари по своя маршрут (Подуяне пътническа, Казичене, Карлово, Казанлък, Сливен, Зимница и Карнобат).

Билети за пътешестване с трен могат да бъдат закупени от касите в гарите, в профилираните железопътни бюра и през системата за онлайн билетоиздаване, която е налична на електронен адрес: https://bileti.bdz.bg/.

При закупуване на билети за отиване и връщане пътуващите могат да употребяват 20 % понижение от постоянната цена на билета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР