Експремиерът Бойко Борисов и депутатката Десислава Атанасова дават брифинг за

...
Експремиерът Бойко Борисов и депутатката Десислава Атанасова дават брифинг за
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов разби на пух и прах лъжите на Рашков за незаконното подслушване: Доказа се категорично, че по времето на ГЕРБ няма такова - НА ЖИВО

Експремиерът Бойко Борисов и депутатката Десислава Атанасова дават брифинг за медиите. Темата е противозаконното подслушване на политици, в което ГЕРБ бяха упрекнати от Бойко Рашков.

В отчет на Бюрото за подслушване се приказва, че през 2020 година не е консатирано подслушване на политици, сподели Борисов.

Месеци наред бе размахвана лъжата, че е имало подслушване по времето на ГЕРБ. Вчера парламентарната комисия установи, че няма непозволено потребление на СРС, за което им благодарим, уточни Борисов.

По тематиката с Украйна Борисов съобщи, че светът е в бойна подготвеност, летят натовски самолети, в Черно море има кораби, образуват се батальони, предислоцират се войски и всичко това става в нашия район. Приветстваме дипломатическите старания, само че, знаете, че който не храни своя войска, ще храни непозната. Ние предлагаме и ръководещата коалиция може да разчита на 59 депутати да подкрепим в бюджета да бъдат подкрепени точки с действителни средства, с цел да може България да увеличи своята боеготовност, тъй че и трите типа въоръжени сили да получат въоръжение и тези пари да се видят в бюджета. В противоположен случай ще излезе, че КСНС е бил да се отбие номерът. Ще подкрепим тези точки и в Народното събрание. Логичен би бил въпросът от кое място да се отрежат тези пари и по тази причина финансовите министри вършат планове от кое място да взимат парите за защита, разяснява Борисов.

Благодаря на американското посолство, което излезе и сподели, че поради коронавирус са нарушени доставките на изтребителите, не се съгласявам с това, че ГЕРБ е оставило дупки в бюджета, тъй като ние платихме изтребителите F-16 на 100%. Над 5 милиарда лева са вложени в армията, включително за покачване на заплати по наше време. Платихме Кугарите, Спартаните, Пантерите, напомня Борисов на въпрос за забавените доставки на самолетите, за което бяха упрекнати от президента Румен Радев. Не одобрявам, че е имало дупки, а толкоз пари за защита са се дали. Увеличиха се заплатите и на служителите на реда и на правосъдната защита, на всичко, съобщи той.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР