Експертите по употребявани автомобили в Deutsche Automobil Treuhand (DAT) удостоверяват,

...
Експертите по употребявани автомобили в Deutsche Automobil Treuhand (DAT) удостоверяват,
Коментари Харесай

Hyundai разчита на стабилна остатъчна стойност

Експертите по използвани коли в Deutsche Automobil Treuhand (DAT) удостоверяват, че моделите на Hyundai имат по-висока остатъчна стойност от техните директни съперници. Не било инцидентно.според тях - фактори като съоръжение и сигурност от страна на продукта и дилърската мрежа, програмата Hyundai Promise за използвани коли, прецизно държание при отстъпки и стратегии за продажби, които пазят остатъчните стойности в стратегическата област, играят съществена роля за южнокорейската група и укрепват прогнозите за остатъчната стойност.

Остатъчната стойност на автомобила зависи от разнообразни фактори, които специалистите на DAT са разделили в четири категории - артикул, тактика, технология и макроикономика. Технологиите са свързани с детайлности за автомобила като положение, сегмент, пробег, възраст и мотор.

Макроикономиката се концентрира върху общото икономическо развиване, инфлацията, потребителския климат, пазарните трендове (също повлияни от законодателната власт с основната дума забрани за шофиране на дизел) и наличността. И в двете категории, несъмнено, производителите имат малко въздействие.

„ Разбира се, нашата обширна продуктова гама е един от стълбовете на имиджа на нашата марка “ - споделя Юрген Келер, ръководещ шеф на Hyundai Motor Germany - „ Това включва и наградения дизайн на нашите транспортни средства, образцовата ни петгодишна гаранция с безграничен пробег и нашата мощна дилърска мрежа. С тези точки сътворяваме доверие и построяваме контакт с клиентите. “

„ Високата остатъчна стойност на транспортното средство значи големи преимущества за клиентите, търговците, доставчиците на финансови услуги и производителите в идентична степен “ - прибавя Мартин Вайс, началник на направлението Стойности на използвани транспортни средства в Deutsche Automobil Treuhand GmbH - „ Високата остатъчна стойност минимизира финансовите опасности, основава сигурност при обмисляне и понижава разноските през интервала на държане. На първо място, остатъчната стойност на транспортното средство се смята за най-големият фактор при пресмятане на лихвите по финансиране и лизинг. “

Ниската загуба на стойност също значи по-висока стойност при препродажба. Това понижава финансовите разноски за периода и надлежно месечните разноски за поддръжка. За търговците на дребно и производителите високата остатъчна стойност значи, че могат да бъдат направени по-атрактивни предложения за клиентите посредством ниски лихви по финансиране или лизинг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР