Експертът по национална сигурност полковник Николай Марков се обърна към

...
Експертът по национална сигурност полковник Николай Марков се обърна към
Коментари Харесай

Полк. Марков: Аз съм роден бял вълк и ще умра като такъв!

Експертът по национална сигурност полковник Николай Марков се обърна към почитателите си в обществените мрежи и разяснява влизането си в политиката.

" Много хора ми задават въпроса обвързван с присъединяване ми в изборите посредством партия. Казал съм бил, че няма да върша партия!? ", стартира той.

" Честно казано не разбирам за какво някои хора са толкоз обезпокоени при обстоятелството, че в България има регистрирани стотици партии. Една повече, с мен или без мен не трансформира нищо. ", споделя Марков.

" Запомнете доста добре – каквото споделям, това и правя. Моля, да не ме сравнявате с някой, нещо и даже с вас самите. Аз съм роден бял вълк и ще умра като подобен! Моят път във вечността е начертан. ", декларира специалистът по национална сигурност.

В същата обява той споделя и политческите си упоритости:

" Ще поема управлението на партия, която не съм основал аз и която не е претендирала до момента за властта. Лично и обществено ще управлявам целия развой по установяването и във властта, което значи, че ще понеса и отговорността. "

Той обаче е безапелационен, че това не го прави " партиец ".

" Път, който е изработен за хилядите младежи, които обичат, мечтаят и желаят. По този път аз мога единствено да им оказвам помощ, до момента в който имат потребност да ме виждат с очите си. И се надявам това да е доста къс развой на струпване, определяне и последователност. След това ще се отдръпва! С рибарска лодка, усмивка и благополучен капитан на борда й. ", приключва изказването си във Facebook полковник Николай Марков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР