Ексклузивно роудшоу в Румъния представя възможностите за лятна почивка, балнеологичен

...
Ексклузивно роудшоу в Румъния представя възможностите за лятна почивка, балнеологичен
Коментари Харесай

Ексклузивно роудшоу представя курорта Албена в осем от най-големите румънски градове

Ексклузивно роудшоу в Румъния показва опциите за лятна отмора, балнеологичен релакс и дейна спортна почивка в Албена. Туристическият кортеж потегли на 9 май от Крайова, като към този момент мина през градовете Тимишоара, Сибиу, Клуж и Брашов. Програмата планува провеждането на срещи с туристически организации и представители на браншовите организации, с локални медии в Плоещ на 14 май и в Сучава на 16-ти. Обиколката приключва в североизточната част на страната, където представителите на Албена ще популяризират ваканционното населено място в центъра на Бакау.

" Дълго време планирахме тази акция, която безусловно ще кръстоса северната ни съседка от границата с Унгария, през планинските региони на Карпатите, до рамките на Молдова. Отчитаме огромен интерес към проявата. С нас пътуват представители и на другите ни комплекси – Бялата Лагуна край Балчик и Forest Beach в Приморско, с които представяме сполучливо освен нашия бизнес, само че и цялото българско Черноморие - като налична и сигурна туристическа дестинация “, сподели Красимира Стоянова, изпълнителен шеф на " Албена Тур “ ЕАД. Тя добави, че за множеството румънци България е познато и обичано място за почивка, само че има и доста хора, които занапред я преоткриват. " Всички са впечатлени от неповторимото комбиниране на чисто и лазурно море, девствена природа и лековита минерална вода “, приключи тя. 

В рамките на роудшоуто посетителите имат опция да закупят туристически пакети с отстъпки до 15%, а във всеки град един късметлия печели безвъзмезден уикенд край крайбрежията на Албена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР