Ексклузивни кадри тежката катастрофа в Шумен, при която загина 22-годишната

...
Ексклузивни кадри тежката катастрофа в Шумен, при която загина 22-годишната
Коментари Харесай

Охранителна камера е заснела зверския сблъсък в катастрофата от 28 септември в Шумен


Ексклузивни фрагменти тежката злополука в Шумен, при която почина 22-годишната Светомира Станчева сподели в обедната си емисия в понеделник Телевизия Шумен. Видеозаписът е от охранителна камера на кръстовището и демонстрира мига, в който с изрично висока скорост 18-годишният водач Жечко Кюркчиев с " Волво XC60 " безусловно размазва „ Ситроен Саксо “, с който пътува жертвата.

 

 

Кадрите демонстрират без всевъзможен спор, че " Ситроен " -ът навлиза в кръговото кръстовище при липса на трафик от всички страни. Малолитражката съвсем е достигнала до най-вътрешната страна на кръга, когато на скорост странично я удря " Волво " -то, след което я смачква и изблъсква на към 30-40 метра напред по булеварда, самият джип се качва върху разграничителния остров на двете платна, след което се прекатурва през таван.

Видеозаписът евентуално ще помогне за установяване на точната скорост, с която се е движела колата-убиец. Вижда се, че няма опит за прекъсване и, надлежно, следи от спирачен път.

Веднага след произшествието полицията в Шумен, а на идващия ден и прокуратурата, оповестиха, че при тестване с дръгчек е открито, че 18-годишният Кюркчиев е управлявал автомобила след приложимост на амфетамин.

Впоследствие при установяване на мярката му за неотклонение, се оказа, че тестът е била подправено позитивна, а в организма на 12-класника не са открити опиати.

Неочакваният поврат провокира напрежение в обществените мрежи, чиито консуматори заподозряха опит на отбраната да измъкне водача на " Волво " -то. Недоверието към следствието се ускори, откакто на паркинг на Министерство на вътрешните работи изгоря и джипът-убиец.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР