Екшънът около арестуваната в Барселона фамилия Арабаджиеви се пренесе с

...
Екшънът около арестуваната в Барселона фамилия Арабаджиеви се пренесе с
Коментари Харесай

Започнаха обиски на апартаменти и офиси на приятели на Арабаджиеви!

Екшънът към задържаната в Барселона фамилия Арабаджиеви се придвижи с цялостна мощ в Пловдив. В града под тепетата преди минути стартира интервенция на Специализираната прокуратура против техни доближени, за които се подозира, че са им помагали в данъчните афери. Магистратите претърсват жилищата и офисите на приятелите на Ветко и Маринела в търсене на доказателства против данъчната система на страната.

Не е изключено да се стигне до покачване на обвинявания и арести, твърди " Блиц ". Припомняме, че Арабаджиеви бяха задържани на 7 март в Барселона в имението на известния столичен състезател Георги Семерджиев-Жоро Шопа.

Няколко дни по-късно двамата са били преместени в Мадрид и изправени пред дежурен арбитър от Аудиенсия насионал. Съдията – Сангято Педрас, е разпоредил да останат зад решетките до делото по екстрадицията им. Ако испанските управляващи позволен екстрадицията им, Арабаджиеви ще бъдат изправени пред българската профилирана прокуратура, която ги търсеше близо половин година с Червената бюлетина на Интерпол.

От няколко месеца техния наследник Вълчо Арабаджиев се намира в ареста, откакто Апелативният профилиран съд анулира стартирането му под парична гаранция от 20 000 лв., която бе избрана от първата инстанция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР